Keski-Vantaan Musiikkiopisto

Soitin- ja laulunopetus

SOITINVALIKOIMA

Viulu
Alttoviulu
Sello

Kontrabasso
Piano
Huilu
Klarinetti
Saksofoni
Kitara

Harmonikka LISÄTIETOA TÄSSÄ
Sähkökitara
Sähköbasso
Rummut
Pop/jazz-laulu
Laulusuzuki
Vapaasäestys pianolla

 

Soitinopiskelu aloitetaan tavallisesti 6-9 -vuotiaana, mutta esim. joissain puhaltimissa aloitusikä on fyysisten rajoitusten vuoksi korkeampi. Opetusohjelmaan kuuluvat yksityis- ja ryhmätunnit sekä soittajaiset. Oppilas voi suorittaa omaan tahtiinsa soittimensa tasosuorituksia. Perustasot ja niihin liittyvät musiikin perusteiden opinnot suoritettuaan oppilas saa todistuksen perusasteen oppimäärän suorittamisesta. Tasosuoritus tapahtuu usein konserttimuodossa, mutta sen voi soittaa myös lautakunnalle opettajan ja oppilaan sopimuksen mukaisesti. Musiikin perusteiden opiskelu aloitetaan noin 9-vuotiaana. Jos soitinopiskelu aloitetaan vanhempana, musiikin perusteiden opiskelu aloitetaan yleensä vuoden soitinopiskelun jälkeen.
 
Lauluopiskelun voi aloittaa jo ala-asteikäisenä. Laulun perustason suoritukset voidaan kuitenkin tehdä vasta äänenmurroksen jälkeen. Perustason suorituksia on vain kaksi, ja niiden lisäksi musiikkiopistotaso. Musiikin perusteiden opiskelu kuuluu opintoihin kiinteästi. Laulunopetus on pääsääntöisesti yksityisopetusta viikoittain. 
 
 
OPISKELU MAHDOLLISTA MYÖS:
 

COLOUR FLUTE- menetelmällä LUE LISÄÄ
Ilmoittaudu musiikkiopistoon ilmoittautumisen lomakkeella tuossa alla ja ilmoita lisätiedoissa, että haluat opiskella Colour flute-menetelmällä. 

SUZUKI- menetelmällä  LUE LISÄÄ
 
MUSIKANTTI-opintoina  LUE LISÄÄ
 
POP-laulukerhossa LUE LISÄÄ
 
AVOIMELLA osastolla  LUE LISÄÄ
 
 

ILMOITTAUTUMISEEN TÄSTÄ

 

Puhelinnumero Facebook SšhkŲposti Mediatoimisto Crazy Mama