Keski-Vantaan Musiikkiopisto

Soiton- ja laulunopetus

SOITINVALIKOIMA

Viulu
Alttoviulu
Sello

Piano
Huilu
Klarinetti
Saksofoni
Kitara

Ukulele
Harmonikka LISÄTIETOA TÄSSÄ
Sähkökitara
Sähköbasso
Rummut
Pop/jazz-laulu
Vapaasäestys pianolla

 

Soitto-opinnot aloitetaan tavallisesti 6-9 -vuotiaana, mutta esim. joissain puhaltimissa aloitusikä on fyysisten rajoitusten vuoksi korkeampi. Opetus on pääosin yksilöopetusta. Opetusohjelmaan kuuluvat yksilö- ja ryhmätunnit sekä konsertit. Oppilas voi suorittaa omaan tahtiinsa soittimensa taitokonsertteja. Perustasot ja niihin liittyvät musiikin hahmotusaineiden opinnot suoritettuaan oppilas saa todistuksen perusasteen oppimäärän suorittamisesta.  Musiikin hahmotusaineiden opiskelu aloitetaan noin 9-vuotiaana. Jos soitinopiskelu aloitetaan vanhempana, musiikin hahmotusaineiden opiskelu aloitetaan yleensä vuoden soitinopiskelun jälkeen.
 
Lauluopinnot voi aloittaa jo ala-aste ikäisenä. Laulun perustason tasokonsertit voidaan kuitenkin tehdä vasta äänenmurroksen jälkeen. Perustason konsertteja on vain kaksi, ja niiden lisäksi on syventävät opinnot. Musiikin hahmotusaineiden opiskelu kuuluu opintoihin kiinteästi. Laulunopetus on pääsääntöisesti yksityisopetusta viikoittain. 
 
 
OPISKELU MAHDOLLISTA MYÖS:
 

COLOUR FLUTE- menetelmällä LUE LISÄÄ
Ilmoittaudu musiikkiopistoon ilmoittautumisen lomakkeella tuossa alla ja ilmoita lisätiedoissa, että haluat opiskella Colour flute-menetelmällä. 

SUZUKI- menetelmällä  LUE LISÄÄ
 
MUSIKANTTI -soitinvalmennus  LUE LISÄÄ
 
POP-laulukerhossa(toistaiseksi tauolla) LUE LISÄÄ
 
AVOIMELLA osastolla  LUE LISÄÄ
 
 

ILMOITTAUTUMISEEN TÄSTÄ

 

Puhelinnumero Facebook SšhkŲposti Mediatoimisto Crazy Mama