Keski-Vantaan Musiikkiopisto

Musikantti -soitinvalmennus

Soitinvalikoima

Sello, viulu, suzuki-viulu, alttoviulu, piano, huilu, kitara, klarinetti, saksofoni
 
Opinnot
 
Musikantti -soitinvalmennus toteutetaan kahden oppilaan pariopetuksena. valittavissa on joko 10x30min tai 15x30min  opetusjakso yhden lukukauden ajan. Tavoitteena on tutustua matalalla kynnyksellä valittuun soittimeen, soiton alkeisiin ja yhdessä soittamiseen. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa soittokokemusta. Soitinvalmennus kestää yhden lukukauden ajan, minkä jälkeen oppilas voi halutessaan jatkaa opintoja musiikkiopiston varsinaisena oppilaana.
 
Oppilaat otetaan soitinvalmennukseen ilmoittautumisjärjestyksessä. Oppilasparit pyritään järjestämään suunnilleen samanikäisistä lapsista. Opettaja sopii opetusajankohdasta ja opiskelun alkamisesta yhdessä perheiden kanssa.  Jokaista lasta opetetaan myös yksilöllisesti jokaisella tunnilla. Suzuki-opetuksessa vanhempien edellytetään olevan mukana tunneilla, muussa opetuksessa vanhempien läsnäolosta sovitaan opettajan kanssa.
 
Soitinvalikoima ja ikärajat
Sello 4-9
Viulu 6-7v
Suzuki-viulu 3-5v
Klarinetti 7-8v
Huilu 6-8v
Piano 5-8v
Kitara 6-8
Saksofoni 6-9v
 
 
 
 
Jokaisen osallistujan tulee hankkia oma soitin. Opiston lainasoittimia voi kysellä ilmoittautumisen yhteydessä. lainasoittimen vuokra on 55€/lukukausi. Opettajat auttavat myös mielellään soittimen hankinnassa. 
 
 
 
?ILMOITTAUTUMISEEN TÄSTÄ

 

Puhelinnumero Facebook SšhkŲposti Mediatoimisto Crazy Mama